with No hi ha comentaris

Captain Andy’s Cooktail Bar, Club Nàutic de Moraira (Alicante)


 

 

Ampliació d’un local d’oci en el Club Nàutic de Moraira, Alacant. La intervenció va consistir en la creació d’una plataforma en la part superior d’una edificació existent. Es crea una terrassa volada sobre el local antic que permet gaudir d’un nou espai amb les magnífiques vistes de l’emplaçament. Els pilars metàl·lics i l’escala sortegen la vegetació del jardí adjacent a l’edifici per subjectar i accedir al nou forjat.

Els materials utilitzats són biga laminada de pi tractada en autoclau per a l’estructura, paviment de tarima de fusta tropical de IPE, acer galvanitzat i vidre en baranes, i fibra de vidre acabat amb gelcoat per al mobiliari i l’escala.

Aquest material és una resina modificada i està creat per a dotar la fibra de vidre d’un acabat d’alta qualitat. Usualment s’utilitza per a la fabricació de vaixells i en aquest projecte ens permet a més dissenyar tant els mobles del local com la barra de la seua terrassa.

Projecte: Eva Verdú, Antonio Arroyo, Emilio Yusta
Direcció d’obra: Eva Verdú, Lola Bataller Alberola
Constructora: emeverde
Imatges: ©Lola Bataller Alberola